languages

Mars Expedíció Matematikaverseny

2022. 03. 25., 10:55

Március 24-én mindent felülmúló érdeklődés mellett lezajlott a Mars Expedíció matematikaverseny. 50 csapat, azaz 150 szakképző és technikumi diák mérte össze tudását. Érkeztek Egerből, Salgótarjánból, Hatvanból, Budapestről, Dombóvárról, és természetesen Gyöngyösről is csapatok. A nagy létszámra való tekintettel a helyszín a MATE Gyöngyösi Campus nagyterme volt, amit nagyon szépen köszönünk a Campus vezetőségének. 


A verseny egyedi, online alapon működik, nem tananyagot kér számon, hanem józan észre, problémamegoldó képességre és logikus gondolkodásra volt szükség ahhoz, hogy a verseny végére a csapatok landoljanak a Marson. Célunk az volt, hogy olyan matematikaversenyt szervezzünk, amelnynek minden pillanatát élvezik a diákok. A visszajelzések alapján úgy tűnik ez sikerült is.

A hamarabb landoló csapatok sokféle játékban vehettek részt. Volt űrkutatásos memóriajáték, űrhajós szelfifal, puzzle, mágneses építő, stb.

A szakképző kategóriában az első 3 helyezett, a technikumi kategóriában az első 6 helyezett részesült jutalomban. A jutalmaknak nagyon örültek, hiszen helyezéstől függően kaptak okoskarkötőt, bluetooth-os hangszórót, és bluetooth-os fülhallgatót. Minden résztvevő és kísérőtanár kapott Mars csokit, Mars kitűzőt és emléklapot.

Helyezettek: Helyezettek.pdf

Képek ide kattintva elérhetőek! 

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók