2021. június 02. (szerda):
10.00 Érkezés,
10.15-10.30 Technikai megbeszélés
10.30 Ünnepélyes megnyitó
10.45- A versenyfeladatok elkészítése
12.00- Értékelés, eredményhirdetés, díjkiosztás
A verseny során folyamatosan interaktív feladatokat oldhatnak meg a csapatok, melyekkel növelhetik összpontszámaikat. A feladatokhoz szüksége lesz minden csapatnak egy okos telefonra, aminek a segítségével dolgoznak.
A verseny két fő feladatból áll.
1. Slambuc készítése bográcsban a kapott nyersanyagok felhasználásával
2. Díszterítés
Két személyre nyári dekorációval díszasztalt kell összeállítani, az alkalomhoz illő három-fogásos ételsorral.
A díszítéshez használni kívánt dekorációs kellékeket, valamint a szalvétát a csapatoknak kell beszerezni! A menükártya elkészítéséhez szükséges dekorációs eszközöket (filctoll, színes ceruza, olló, ragasztó stb.) mindenkinek hozni kell magával.
A verseny menete, értékelés
darabolás, szakszerű, tiszta, szép előkészítés, arányos adagolás
megfelelő hőfokú tálalás);
Díjazás: Minden résztvevő csapat díjazásban részesül, a feladatok során nyújtott teljesítménye alapján.
Az összetett verseny értékelése:
Az összetett versenyben elért I. helyezés egyben a vándor-kupa egy évig történő birtoklását is jelenti.