languages

Adni öröm!

2019. 12. 19., 14:18

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy iskolánk tanulói minden évben részt vesznek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Spar karácsonyi adománygyűjtő akciójában. Idén is önkéntes munkájukkal segítették a kezdeményezést! 


 

 

 

 

Az "Adni öröm" akció keretében a rászoruló családoknak gyűlnek az adományok minden évben, december derekán. A Spar és Interspar üzletekben felállított standokon lehet ilyenkor leadni az ajándékba szánt élelmiszereket azok számára, akiknek szüksége van rá.


Idén összesen 327.282 kg adomány gyűlt össze a rászorulóknak, köszönet jár mindenkinek, aki ehhez hozzájárult!


Nagy örömmel vettünk részt az akcióban idén is és támogatásunkra a jövőben is számíthatnak!

 

Az alábbiakban tanulóink gondolatait gyűjtöttük össze az "Adni öröm!" akcióról:

 

„Először nem volt sok kedvem menni, de nem bántam meg. Kissé fárasztó volt, de élveztem. Jó érzés volt, hogy ezzel csak ha egy kicsit is, de segítünk másoknak.”

„Jó érzés volt tudni, hogy a segítségemmel eljutott az emberekhez ez a szórólap. Hogy ennyi segítő ember van, akik szívükön viselik mások sorsát. Hogy tudják, milyen jó adni, és hogy mosollyal az arcunkon megyünk haza velük együtt, amiért segíthettünk.”  

„Az emberek többsége nagyon kedves volt. Sokan érdeklődőek voltak és adományoztak. Volt olyan idősebb hölgy, aki külön megköszönte a munkámat, ez nagyon pozitívan ért.”

„Nagyon örültem, amikor láttam, hogy sokan oda mentek a pulthoz valamilyen adománnyal. Ilyenkor büszke voltam magamra és a lányokra, hogy ügyesen végeztük a “munkánkat”.”

„Örülök annak, hogy az olyan emberek vannak többségben, akik szánnak arra 1 percet hogy meghallgassanak és nem csak legyintenek és morognak. Az én napomat is feldobja, amikor visszamosolyognak rám. Jó érzés tudni és látni, hogy nem csak azért állok ott órákat, mert nincs épp jobb dolgom, hanem segíthetek másoknak, és jó érzés szintén, hogy mások is szívesen segítenek.”

„Iszonyatosan tetszett! Nagyon örülök annak, hogy ennyivel is tudtam segíteni a rászorulóknak. Máskor is megyek mindenképp!”

„Nagyon sok ember volt, aki mosollyal az arcán vette el a szórólapot és érdeklődött a dolog iránt. Jó volt látni, hogy mennyi önzetlen ember van és örülök, hogy ennek az akciónak a részese lehettem.”

„Az egész adománygyűjtési akciót pozitívan éltem meg, mert jó érzéssel töltött el mikor valaki tényleg elvette a szórólapot és adakozott utána. Miután végeztünk mi is adakoztunk.”

„A szórólapozás kezdeténél vegyes érzelmeim voltak, mivel néhány ember rám se nézett, mikor köszöntem neki, de a vásárlók többsége kedvesen köszöntött és szerencsére sokan adományoztak a rászorulók részére.  A szórólapozás végén öröm volt látni az összegyűjtött adományokat, amibe természetesen én is beletettem a részem.”

„A Spar Adni öröm akción nagyon jó érzés volt azt látni, hogy mennyi ember tudott vásárolni tartós élelmiszereket, illetve segíteni a rászoruló családoknak. Akik tehetik, csatlakozzanak ehhez az akcióhoz!

 
Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók