languages

Mi is csatlakoztunk az Európai Diáksport és MDSZ napjához!

2020. 09. 28., 10:55

 

„Egészségtudatos gondolkodás és iskola mozgástevékenységek” témanap alkalmából szeptember 25-én iskolánk is csatlakozott az Európai Diáksport Nap által meghirdetett eseményhez. 


„Egészségtudatos gondolkodás és iskola mozgástevékenységek” témanap alkalmából szeptember 25-én iskolánk is csatlakozott az Európai Diáksport Nap által meghirdetett eseményhez. Az Európai Diáksport Napja Európa 20 országának 1,5 millió diákját segíti az aktív (#BeActive) életmód megvalósításában. A témanap délelőttjén Mátrafüredre utaztak a tanulóink, ahonnan két csoportban túráztak vissza. Délután is aktívan folytatódott az élet, hiszen aznap tartottuk a kilencedikeseknek a gólyatábort, amelynek keretében az éjszakai órákig 7 állomáson zajlottak folyamatosan a játékok.  A témanapot a szervezők és segítőik keretbe foglalták, hiszen éjszakai túrával záródtak az események. 

Szervezők és további segítők: Nádudvari Klára, Szabó Sándor, Kecskés László, Garai András, Pernyészné Henter Katalin, Molnárné Somoskői Réka, Császár Zoltán.

europai_diaksport_nap.pdf

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók