languages

Osztálykirándulás Egerben

2019. 10. 08., 12:45

Osztálykiránduláson járt a 12.Szé2 osztály Egerben, élményeikről az alábbi összefoglalóban számolnak be, fogadjátok szeretettel!


2019. szeptember 7. és 9. között háromnapos osztálykiránduláson jártunk Egerben, amely izgalmas élményeket tartogatott a számunkra. Az első napon elfoglaltuk a szállásunkat, majd meglátogattuk a Szemfényvesztés kiállítást, ahol testközelből megismerkedhettünk a vakok életével. Izgalmas és tanulságos élmény volt. Ezután elmentünk "szabadulószobázni", ahol 3 különböző témájú szobában vicces és logikai feladatokat oldottunk meg. A városban sétálva elmentünk a nevezetességek mellett is. Aznap este még moziban is jártunk, ahol 2 film közül lehetett választani.

Vasárnap el szerettünk volna menni Szilvásváradra, de sajnos a rossz időjárás miatt erre nem volt lehetőség, ennek ellenére is sok élménnyel zártuk a napot, fürödtünk és szaunáztunk, majd közösen bevásároltunk és este együtt készítettük el a vacsorát. Eközben együtt, családias közegben társasjátékoztunk és kártyáztunk.

Hétfőn szomorúan hagytuk el a szállásunkat, de még volt egy izgalmas program. Útnak indultunk Füzesabony felé, ahol lézerharcoltunk, amit a hűvösebb időjárás ellenére is élveztünk. Szerencsére csak a hazafelé tartó úton eredt el az eső.

Szerintünk nagyon jól sikerült az osztálykirándulás, rengeteg élménnyel, nevetéssel gazdagodtunk. Szívesen visszamennénk!

12. Szé2 osztály”


Az osztálykiránduláson készült fotók Facebook oldalunkon megtekinthetők.

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók