languages

Nyolcadik osztályosok és szüleik figyelmébe

2018. 01. 15., 6:53


Gimnáziumi képzés a Máltai Keriben!

Válaszd előbb az érettségit és tanulj utána szakmát!

Február közepéig minden nyolcadikos diáknak jelentkezési lapot kell kitöltenie a továbbtanuláshoz. A döntés ideje közeledik: „Melyik középiskolában tanuljak tovább?” Nagyon fontos, milyen sorrendben írjátok be a választott iskolákat, mert ha az elsőbe felvesznek, nem választhatjátok a másodikat, és a másodikként megjelölt iskolába csak akkor jut el a jelentkezésetek, ha az elsőként választottba esetleg nem sikerül bejutni.

Figyelmetekbe ajánljuk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Középiskolát, ahol, általános gimnáziumi oktatás is folyik a  szakgimnáziumi és a szakközépiskolai képzések mellett. Akik még nem döntötték el, hogy a középiskola után tovább tanulnak vagy sem, esetleg szeretnének néhány évet a szakmában dolgozni az egyetem előtt, azoknak szakgimnáziumi képzéseinket ajánljuk. Gimnáziumi képzésünk elsősorban a felsőfokú továbbtanulást célozzák; érettségi után viszont a kétéves szakképző évfolyamokon lehetőségük van a kereskedelem, a vendéglátás és a turizmus szakmacsoportokban tovább tanulni és képesítést szerezni.

A pályaválasztók minden csoportja megtalálja nálunk a számítását. Akik biztosak abban, hogy minél hamarabb munkába szeretnének állni, vagy legalábbis szakmát szeretnének a kezükbe, mindenképpen tanulmányozzák át sokféle és keresett szakmai képzéseinket, induló szakközépiskolai osztályainkat. Kereskedelmi és vendéglátóipari képzéseinkkel bárhol könnyű munkát, biztos megélhetést szerezni. A jó tanulmányi eredményért kiemelt ösztöndíj jár!

Sokoldalú iskolánk sokszínű lehetőségeket rejt magában! Magas színvonalú szakmai képzéseink   mellett, büszkék vagyunk intézményünk jó hangulatára, nagyszerű közösségi életére, a tanulóközpontú környezetre, kiváló pedagógusainkra.

Élénk diák- és sportélet, színvonalas bel- és külföldi gyakorlati lehetőség nyílik, az Erasmus+ Európai Uniós pályázaton keresztül, melyhez magasszintű idegen nyelvi képzés tartozik. Mindezt megtaláljátok a Máltai „Keri”-ben. Várunk szeretettel!

Pályaválasztási és továbbtanulási tájékoztató letöltése

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók