languages

Országos döntőben vagyunk az OSZKTV-n

2014. 04. 12., 18:21


2013/2014-es tanévi Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi Versenyen a Közismereti komplex tantárgycsoport regionális fordulójából továbbjutott 3 fős csapatunk a 2014. április 26-i országos döntőbe. A Bárdos Henrietta 9.E/2, Bognár Diána 9.E/2 és Benkő Virág 9.E/3 osztályos tanulók alkotta csapat az Észak-magyarországi régiót képviseli a döntőben. A nagyszerű sikerben aktív szerepet vállalt felkészítő tanárok: Petróné Rappensberger Erika, Virág Katalin, Kolozsvári-Nagy Júlia és Tátrai-Magyar Szilvia.

Az országos döntőre a csapat iskolája településének múltját és jelenét bemutató összeállítást kell elkészíteni és feltölteni a versenyt megelőző szerda éjfélig majd a versenyen az elkészült projektfeladatot a versenyzőknek be is kell mutatniuk a zsűri előtt kb. 10 percben. A döntőbeli feladatokat egy írásbeli feladat is kiegészíti, melyet a versenyzők egy számítógépes tesztsor kitöltésével teljesítik.

A regionális versenyen kiválóan szerepelt, viszont nem került be az országos döntőbe Bardóczi Alexandra és Tóth Emese 9.E/2 osztályos tanulók a humán tartárgycsoportból. Felkészítő tanáraik Petróné Rappensberger Erika és Virág Katalin voltak.

A többfordulós - hónapokon keresztül zajló - versenyen való részvétel lebonyolítását Eniszné Holecz Krisztina igazgatóhelyettes koordinálta. Gratulálunk minden tanulónak és felkészítő tanárnak egyaránt s további sikereket kívánunk a Debrecenben rendezendő országos döntőn.

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók