languages

standort-lage.gif          hilda.jpg                   comenius_log_jpg.JPG


Igazgatói köszöntő


Szeptemberben egy új 2 éves, kétoldalú iskolapartnerségi Comenius pályázatot is  útjára indítottunk. Egy osztrák partner iskolával izgalmas, szakmai profilunkhoz illeszkedő témát dolgozunk fel: borkészítés a Mátraalján és sörkészítés a Mühlviertel vidéken, amelynek végterméke 200 palack „barátság bor” és „barátság sör” lesz.

A teljes folyamatot a 2 intézmény borász-vendéglátós diákjai kísérik végig. 29 osztrák tanulót és 3 kísérő tanárt láttunk vendégül 10 napra, hogy együtt szüreteljünk, megismerjük a borkészítés folyamatát, megtanuljuk, majd alkalmazzuk a borcimkére vonatkozó szakmai előírásokat. Végül megszületett a német és magyar nyelven is jól hangzó, országainkhoz kapcsolódó név, amely a palackokra kerül.
A sok munka mellett azért természetesen gazdag kulturális és sport programokban is részt vehettek közösen a tanulók. Volt éneklős-gitározós nyársalás a Sóház téren, városi szüreti futóverseny, iskolai gólyaavató vidám és bohókás feladatokkal, Adrenalin park, az oda vezető több mint 100 lépcső leküzdése után, budapesti és egri kirándulás.

Élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtunk a mozgalmas 2 hét során. Jövőre Ausztriában a sörkészítés rejtelmeivel ismerkedünk!PARTNEREINK:

ecdl_logo.jpg HKIK_log.jpg NKIK_log.jpg BKIKlog.png JNSZKIK_kicsi.jpg gyngyszv_fsz_log.jpg gla_log_gif.gif kekes.gif hotel-residence-ozon-superior-logo.png lifestyle-hotel_logo_220x200.png 000009490_grandhotel_galya_logo.jpg.jpg
Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók