languages

4. hely a XI. Országos Szabadtéri Főzőversenyen

2013. 04. 22., 9:11

Megrendezésre került a vendéglátó iskolák tanulóinak  XI. Országos Szabadtéri Főzőversenye.


2013.04.19-21. között került megrendezésre a vendéglátó iskolák tanulóinak  XI. Országos Szabadtéri Főzőversenye, melyet
a SZABADTŰZI LOVAGREND Verőcén rendezett meg.

A 3 napos programon - melyen grillételeket és bográcsételeket kellett készíteni és tálalni - az ország benevezett 17 vendéglátó iskolája közül az értékes 4. helyezést sikerült megszereznünk. Ezen kívül a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Budapest és környéke Régió különdíját is elhoztuk.

A csapat tagjai: Polyák Kata 12.E, Horváth Péter 12.E, Szepes Tamás 11.E, Garai Dominik 10.E.

Felkészítő tanár: Garai András

Gratulálunk a vendéglátó szakképzésünket öregbítő eredményekhez!

A teljesség kedvéért az elkészített menüink:

Grill ételek:

Sült oldalas Máltai Keri módra
(Sült oldalas héjában sült burgonyával grillezett cukkinival,  marinált karfiollal, sült paprikával, fokhagymás tejföl borítással)

Aszalt szilvával töltött sült gombóc

Bogrács ételek:

Mátrai tárkonyos ragu

Karamellizált körtével töltött palacsinta

Képek a galériában.

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók