languages

Erasmus+-osok készültek a külföldi utazásra

2016. 10. 06., 14:18


Vidámság, játék és finom magyaros ízek jellemezték október első napját iskolánk Sóház utcai, Vendéglátó Oktatási Centrumában megszervezett Erasmus+ felkészítő táborban, ahol az Ausztriába, Lengyelországba és Olaszországba utazó diákjaink számára szerveztünk programot.

A táborban 16 tanuló gyűlt össze, akik a közeljövőben egyhónapos szakmai gyakorlatot töltenek külföldön: négy tanulónk az ausztriai Rohrbachban, négyen a lengyelországi Krakkóban, nyolc pedig az olaszországi Rietiben szerez majd gyakorlatot.

Mindenki nagy izgalommal várta a felkészítést, s még nagyobb várakozással tekintenek az utazás elé. Felkészítő tanáraiktól sok hasznos információt hallottak a kint tartózkodás részleteiről: a városok és munkahelyek fényképes bemutatása, beszámolási kötelezettségek, munkanapló vezetése mind szerepelt az előzetes képzésben.

 

A mentális felkészítésen játékos feladatok keretében ismerték meg jobban önmagukat és társaikat, és szereztek információkat alkalmazkodóképességükről, kommunikációs lehetőségeikről.

 

A felkészítés szakmai részéhez hozzátartozott olyan magyaros ételek elkészítése, melyet mindhárom országban meg is főznek majd a szakácstanulók. Miután a felszolgáló tanulók gyönyörűen megterítettek, asztalra kerültek a finom magyaros ételek.

 

Szerencsés utat és szakmai fejlődést, valamint sok-sok kellemes élményt kívánunk!

 

A felkészítő táborban készült képek megtekinthetők a Facebook oldalunk galériájában.

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók