languages

Különdíj az idegenforgalmi versenyen

2013. 11. 29., 9:05


2013. november 28-án került megrendezésre a Károly Róbert Főiskola által középiskolák számára meghirdetett tanulmányi verseny szóbeli fordulójára, amely a TÁMOP 4.1.1.C-12/1/KONV KEZEK – Észak-Magyarország felsőoktatási intézményeinek együttműködése projekt támogatásával valósult meg.

13.A osztály három tanulójából álló kiscsapata, melynek tagjai Orosz Anett, Orosz Annamária és Ripka Alexandra nevezett be iskolánkból. A verseny kétfordulós volt. Az első fordulóra a tanulók egy komoly, írásos szakmai anyagot állítottak össze – Hevesi kistérség vidékfejlesztése: a Falusi turizmus tükrében címmel. A második forduló pedig egy szóbeli prezentációval kezdődött a választott témában, majd válaszolni kellett a közönség és a zsűri szakmai kérdéseire.
A verseny bizottság Külön díjjal jutalmazta tanulóink szereplését.



„A verseny felkészítésében Patrovics Klára tanárnő segített és bátorított minket. A sok kitartó munka után különdíjban részesültünk, ami óriási ösztönzést adott a további szakmai tanulmányaink folytatásában. A versenytársaink is igen felkészültek voltak, de remekül vettük az akadályokat és megtettünk minden tőlünk telhetőt.”

 

DSCF7136.JPG

 

DSCF7131.JPG

 

DSCF7135.JPG

 

DSCF7134.JPG

 

DSCF7133.JPG

 

 

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók