languages

Országos úszó diákolimpián voltunk Budapesten

2013. 03. 25., 10:41


Mozsár Stefánia gyorsúszásban, Fehér Tímea hátúszásban jutott be az úszó diákolimpia országos döntőjébe és ezzel öregbítették iskolánk hírnevét. A rendezvényt megtisztelte és megnyitotta Cseh László olimpikonunk, Balogh Gábor világbajnok öttusázó és Simicskó István sporttért felelős államtitkár.

Országos úszó diákolimpián voltunk Budapesten

Az iskolából a megyei versenyen ketten jutottunk tovább az országos döntőbe.: Mozsár Stefánia 10. B és én Fehér Tímea 11. G osztályos tanulók. Nagyon vártuk már március 1.-ét, hiszen ezen a napon került megrendezésre a verseny. Szabó Katalin tanárnő kíséretével indultunk útnak. Ahogy közeledtünk Pest felé egyre jobban izgultunk, hiszen a megyék legjobbjai mérték össze tudásukat. Amint elkezdődött a verseny, minden megyéből egy- egy diákot kértek fel, hogy felvonuljon a megyéjének táblájával. Engem ért ez a megtisztelő feladat, hogy vigyem a Heves megye feliratú táblát.

Azt az érzést, amit éreztem, mikor ott álltam a medence szélén 18 társammal együtt azt szavakba önteni nem tudom Amikor Cseh László olimpiai bajnokot szólították a mikrofonhoz, az uszodában hatalmas tapsvihar és ujjongás tört ki… Majd elkezdődött a verseny. Stefi és én is elég jól teljesítettünk, de sajnos dobogóra nem állhattunk fel. A verseny után tanárnő meghívott minket jutalomképpen a McDonald’s-ba vacsizni. Így már teli hassal tértünk haza.

Fehér Tímea 11.G

SDC14616.JPG

 

SDC14611a.JPG

 

SDC14605.JPG

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók