languages

Szakmai gyakorlat Rietiben

2013. 11. 27., 15:12


Újabb kis csapat máltai keris diák gazdagodott életre szóló élményekkel az olaszországi Rietiben.  Október közepén 12 szakács, pincér, és cukrász tanuló mérethette meg magát külföldön a Leonardo program keretében. Sok kérdés keringett a fejükben az utazás előtt: Vajon megállom a helyem a szakmámban? Elég jó vagyok? Hogy jövök ki majd a többiekkel? Hogy fogadnak a munkatársaim? És hogy fogok boldogulni idegen nyelven, egyedül?

Szerencsére a válaszok nagyon hamar megérkeztek. Megismerkedtek a középkori hangulatú kisváros utcáival, beilleszkedtek a munkahelyek ritmusába, ismeretségeket kötöttek, bevásároltak, főztek, mostak. Szinte észrevétlenül repült el az 1 hónap. És a válaszok mindenkiben pozitívan fogalmazódtak meg: Igen, megálltam a helyem! De miért kell hazajönni, most, hogy már része lettem egy életformának? És mikor mehetek vissza?

Ezekre a kérdésekre már maguknak kell megtalálni a válaszokat, hisz önállóbb, magabiztosabb személyiséggel és sok-sok szakmai ismerettel térhettek haza.

 

Tovább képek megtekinthetők a galériában.

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók