languages

Újabb kereskedelmi kabinet a Máltai Keriben

2014. 10. 20., 8:56


A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Szakközépiskola és Szakiskola tanulói újabb

kereskedelmi kabinetet vehettek birtokukba. Az átadásra 2014. október 10-én került sor.

 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével és a Lyoness Child & Family Foundation támogatásával mintegy 6,5 millió forint értékű beruházás valósult meg élelmiszer-, vegyi áru és műszaki cikk termékcsoportokban az iskola eladó és kereskedő tanulói számára.

 

A Kócsag úti kereskedelmi kabinet a kereskedelmi ágazatban és szakképesítésekben 247 tanuló számára biztosít gyakorlási lehetőséget. A fejlesztés alapját az egyes szakképesítések eszköz- és felszerelésjegyzéke, valamint a központilag meghatározott kerettantervek képezik. A legmodernebb eszközökkel és berendezéssel felszerelt szaktanterem teljes mértékben megfelel a szakmai és vizsgakövetelményekben megfogalmazott elvárásoknak.

 

A leendő kereskedők elsajátíthatják, kipróbálhatják a szaktanteremben elhelyezett háztartási nagy- és kisgépek, sütő-, főző- és híradástechnikai berendezések, kozmetikai kiskészülékek, számítástechnikai eszközök, elektromos takarítóeszközök, szerszámok, szerszámgépek, digitális mérlegek, valamint egy modern pénztárgép működtetését. Az új eszközök, élelmiszer- és vegyi áruk bemutatására, tárolására korszerű beépített hűtőpult, szekrények és polcok szolgálnak. Az ergonomikus székek kényelmes ülést biztosítanak a diákoknak, a modern asztalok ideálisak az írásbeli munkák elkészítéséhez. A szaktanárok a kabinetbe beépített infokommunikációs eszközök segítségével oktathatnak. A szépen kialakított környezet ideális környezetet nyújt a diákoknak, szakoktatóknak.

 

Az új eszközökkel a tanulók működő, valóságos üzleti környezetben gyakorolhatják a szakmai elméletben elsajátított ismereteiket, és készülhetnek a termelő egységeknél történő munkavégzésre.

 

A Kabinet átadáson készült képek megtekinthetők a galériában.

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók